Online coaching

Voor iedereen die liever vanuit huis gebruik wil maken van een coachingstraject. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Online relatiecoaching en stresscoaching

Wil je graag gebruik maken van mijn diensten als relatiecoach of stresscoach maar wil je liever niet fysiek bij mij in de praktijk komen? Geen enkel probleem. Door gebruik te maken van de moderne technieken kan coaching ook heel goed online plaatsvinden.

Online coaching is net zo effectief als een fysieke bijeenkomst. De deelnemers waar ik tot nu toe online een traject mee heb gevoerd hebben dit als zeer positief ervaren. Het grootste voordeel van online coaching is de mate waarin het te combineren is met je privéleven.

Doordat ik ook in de avonduren beschikbaar ben is dit voor veel mensen de ideale oplossing. Je kunt vanuit je eigen huis een coachingsgesprek voeren zonder dat je bijvoorbeeld oppas hoeft te regelen. Je hoeft ook geen vrij te vragen aan je werkgever of uitleg te geven aan collega’s als je dat niet wilt.

Coachees die ik tot nu toe online heb mogen begeleiden zijn stuk voor stuk enthousiast over deze werkwijze. Het vergroot de kans om een coach te vinden waar jij je prettig bij voelt. Je bent niet afhankelijk van reistijd waardoor afstand niet meer belangrijk is.

Online coaching is zowel geschikt voor stresscoaching als voor relatiecoaching. Wel is het bij relatiecoaching belangrijk dat jullie beiden over een eigen mobiel apparaat beschikken zodat jullie beiden tegelijkertijd goed en duidelijk in beeld zijn.