Tarieven en openingstijden

Niets is zo vervelend als het moeten stoppen met een gesprek omdat de tijd erop zit terwijl je nog volop met een onderwerp bezig bent. Daarom werk ik met sessies. Een sessie heeft een vaste prijs en een gemiddelde duur. Dat heeft als voordeel dat je tijdens het gesprek niet op de financiële klok zit te kijken. De ene keer stoppen we iets eerder, de andere keer gaan we wat langer door. Zo kunnen we een gesprek in alle rust en zonder haast afronden.

Tarieven

Alle prijzen zijn btw vrijgesteld.

Kennismakingsgesprek
Tijdsduur ongeveer 30 minuten                         Gratis (*)

Individuele coaching
Tijdsduur ongeveer 60 minuten                         Prijs: 79,-

Relatiecoaching met 2 personen
Tijdsduur ongeveer 75 minuten                         Prijs: 119,-

Back-on-track-gesprek met 2 personen
Tijdsduur ongeveer 120 minuten                       Prijs: 199,-

Relatie APK met 2 personen
Tijdsduur ongeveer 120 minuten                       Prijs: 199,-

Toeslag reistijd huisbezoek
Toeslag voor reistijd                                             Prijs: 10,- per 15 minuten

Toeslag avondconsult
Toeslag voor afspraken na 17:00 uur.              Prijs: 10,-

(*) Als we na het kennismakingsgesprek besluiten om het traject NIET met elkaar aan te gaan wordt er € 25,- in rekening gebracht.

Openingstijden

Geopend van maandag t/m vrijdag, ook in de avonduren.

Maandag:                19.30 – 21.30 uur (alleen avond)
Dinsdag:                  13.30 – 21.30 uur
Woensdag:               08.30 – 21.30 uur
Donderdag:             19.30 – 21.30 uur (alleen avond)
Vrijdag:                     08.30 – 17.30 uur
Zaterdag:                 Gesloten
Zondag:                    Gesloten

Kantoor aan huis

Ik werk vanuit huis. Dat heeft een aantal voordelen. Zowel voor jou als voor mij. De belangrijkste voordelen staan hieronder vermeld.

  • Anoniem: Er hangt geen reclamebord aan de gevel. Niemand die ziet waarvoor jij of jullie binnenkomen. Je kunt voor de buitenwereld gewoon gezellig op visite zijn.
  • Rustige omgeving: Ik woon in een rustige straat in een rustige woonwijk. Dat vergroot de anonimiteit.
  • Lagere vergoeding: Ik hoef geen huur te betalen voor een aparte kantoorruimte. Minder onkosten voor mij betekent voor jou als klant een lagere prijs.
  • Vaste prijzen: Ik werk met vaste prijzen. Je weet van te voren waar je aan toe bent. Daardoor zit je tijdens een sessie niet op de financiële klok te kijken.
  • Passie: Ik kan volledig vanuit passie werken. En mijn passie is andere mensen weer op weg helpen. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn.
  • Tijd en aandacht: Loopt een sessie uit? Geen probleem! Als er meer tijd nodig is dan kan dat. Afspraken worden ruim ingepland.

In de basisverzekering is coaching niet als declarabele post opgenomen. Coaching valt sinds een aantal jaren in de meeste gevallen ook niet meer onder de aanvullende zorgverzekering. Mocht je echter een aanvullende zorgverzekering hebben die coaching wel vergoed hoor ik het graag van je.

Werkgevers zijn er bij gebaat dat hun werknemers goed in hun vel zitten en niet onnodig uitvallen door stress en/of burn-outklachten. Dat maakt dat zij in veel gevallen bereidt zijn om financieel bij te dragen aan een coachingstraject. Ook wanneer je vanwege privéproblemen niet lekker in je vel zit en daardoor een verhoogde kans hebt om uit te vallen.

De reden waarom werkgevers bereid zijn bij te dragen in de kosten voor coaching is vrij eenvoudig te verklaren; geld. De kosten van een coachingstraject zijn voor de werkgever vele malen lager dan wanneer een werknemer helemaal zou uitvallen. Als jij uitvalt moeten jouw werkzaamheden worden overgenomen. Dat kan door jouw directe collega’s gedaan worden of er wordt een externe kracht ingehuurd.

In beide gevallen is dit voor de werkgever ongunstig. Jouw collega’s kunnen door het overnemen van jouw taken overbelast raken en lopen daardoor een verhoogd risico om zelf uit te vallen. En tijdelijk een externe kracht inhuren via een uitzendbureau kost heel veel geld. Vele malen meer dan wat een coachingstraject kost.

Vraag dus gerust aan je werkgever of die wil meebetalen. Onderbouw je verzoek met goede argumenten en benoem de voordelen en nadelen voor zowel jezelf als voor jouw werkgever. Grote kans dat jouw verzoek gehonoreerd wordt.

Iedereen verdient het om gebruik te kunnen maken van een coach. Voor mensen die het financieel wat minder breed hebben zijn er aangepaste tarieven mogelijk die niet op de website vermeld staan. Vraag me vooral naar de mogelijkheden. Dit is namelijk net als een coachingstraject een stukje maatwerk. Neem contact met op om te zien wat er voor jou mogelijk is.